مرکز علمی کاربردی ایران سپهر، آغاز گر رویداد ریورس پیچ در نساجی و پوشاک

در فضای کارآفرینی امروزه رویدادهای جدیدی به‌منظور ایجاد فضای رقابتی بهتر و پیشرفت سریعتر در حوزه‌های مختلف صنعتی و خدماتی طرح‌ریزی شده‌اند. یکی از این رویدادها، Reverse Pitch یا چالش معکوس است. در این‌گونه رویدادها بر خلاف حالت‌های متداول، این بار سازمان‌ها و صنایع هستند که نیازهای خود را برای تیم‌های استارتاپی ارائه می‌کنند و این تیم‌های مرتبط هستند که باید به بهینه‌ترین حالت ، محصولات و خدمات نوآوری خود را متناسب با نیازهای آن مجموعه خلق کنند. در نهایت این کارآفرینان در طی رویداد فرصتی پیداخواهند نمود تا مناسب‌ترین راه‌حل برای سازمان موردنظر ارائه دهند.
در همین راستا بازدیدی از از دو کارخانه تولید الیاف و تکسچرایزینگ جهت اجرای مقدمات اولین رویداد ریورس پیچ یا «چالش معکوس» در صنعت نساجی و پوشاک انجام گرفت .

در این بازدید :
دکتر حجازی معاونت اجرایی شهرک علمی تحقیقاتی،
دکتر ایزدان رئیس دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان،
دکتر ندیم از شرکت بهیار صنعت،
مهندس هاشمیان و صاحب نظر از اتاق بازرگانی اصفهان و
دکتر امامی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ایران سپهر
حضور داشتند .این رویداد فناورانه راهی است برای انتقال تکنولوژی های سطح بالا به صنعت که طرح موضوع از طرف صنعت صورت میگیرد.
مراسم رونمایی از مسایل مطرح شده، پس از بازدید های تیم خبرگان برگزار خواهد شد .

شش + نه =