آشنایی با مرکز علمی کاربردی فرش ایران سپهر

logo

شرکت تولیدی فرش ماشینی ایران سپهر مفتخر است با بیش از ربع قرن فعالیت درتولید فرش ماشینی در ایران بهترین تولیدات را با کیفیت عالی در بازارهای داخلی و خارجی با دهها نیروی انسانی متعهد و متخصص ارائه نماید که علیرغم موارد فوق مسئولین و مدیران این شرکت مصمم شدند جهت ارتقاء‌ و پشتیبانی و علمی نمودن صنعت فرش ماشینی در ایران اولین مجوز ایجاد مرکز آموزش علمی-کاربردی را از وزارت صنعت ،معدن و تجارت و وزارت علوم و تحقیقات وفناوری اخذ نمایند.

خوشبختانه با پیگیریهای مستمر ،این خواسته تحقق یافت و به حول و قوه الهی و همت بلند مسئولین در استان اصفهان توسط شرکت تولیدی فرش ماشینی ایران سپهر اولین مرکز آموزش علمی-کاربردی فرش ماشینی در سال ۱۳۸۷ تاسیس و با تعداد ۷ دانشجو در رشته بافت و تولید فرش ماشینی فعالیت  آموزشی خود را شروع و به حمدالله در حال حاضر این مرکز در رشته های بافت و تولید فرش ماشینی، نساجی گرایش ریسندگی، تبلیغات و بازاریابی، بازاریابی و حسابداری صنعتی، مالی و صنفی، مدیریت کسب و کار، تبلیغات فرهنگی و بازرگانی –انبارداری با تعداد هفتصد دانشجو به صورت ترمی و پودمانی در مقاطع کاردانی و کارشناسی حرفه ای مشغول فعالیت می باشد.

امید است این رشد و شکوفایی در میهن اسلامی ما هر چه بیشتر روزافزون و هر روز شاهد تعداد بیشتر دانشجو در رشته های جدید و متنوع و مورد نیاز کشورمان باشیم.انشا…

ضمناً به اطلاع علاقمندان عزیز می­ رساند در صورت تمایل به ادامه تحصیل در رشته های فوق می­توانند از طریق سایت سازمان سنجش در زمان اعلام ثبت نام بدون کنکور نسبت به ادامه تحصیل اقدام نمایند.

آدرس سایت: www.iransepehr.carpet-uast.ac.ir

آدرس مرکز: اصفهان،خیابان هزارجریب.خیابان کارگر.سازمان فنی حرفه ای استان اصفهان (محل قدیم مرکز آموزش علمی کاربردی فنی حرفه ای)

۳۶۶۸۰۵۶۷   –    ۳۶۶۸۰۵۶۶-۰۳۱

3 thoughts on “آشنایی با مرکز علمی کاربردی فرش ایران سپهر