دانشگاه جامع علمی کاربردی و اتحادیه پوشاک و کفش استان اصفهان تفاهم نامه همکاری امضا کردند

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان، در نشستی با حضور دکتر بهزاد رضائی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان و روسای اتحادیه پوشاک و کفش اصفهان، انجمن کارفرمایان نساجی استان، رئیس و موسسین مرکز آموزش علمی کاربردی ایران سپهر، تفاهم نامه همکاری مشترک امضا شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اصفهان در این نشست با بیان اهمیت همکاری صنعت کفش و پوشاک و بخش آموزشی و دانشگاهی در ارتقاء تولید و رونق کسب و کار در این حوزه ها گفت: شناسایی ذائقه  مصرف کننده ایرانی و تولید بر اساس آن و از سوی دیگر ساخت الگوهای داخلی و سوق دادن مشتریان به آن کاری علمی است و لازمه آن تعامل نزدیک صاحبان این صنایع با مراکز علمی و دانشگاهی است.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی بستری مناسب برای هم جواری صنعت و علم است تا به واسطه آن شاهد افزایش مهارت افراد شاغل و حتی علاقمندان به فعالیت در حوزه کفش و پوشاک باشیم.

دکتر بهزاد رضائی بیان کرد: خوشبختانه رشته های موجود در دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه طراحی لباس، تکنولوژی دوخت و حوزه فروش و کسب و کار زمینه را برای این همکاری حوزه فراهم آورده است .

وی با اشاره به اهمیت برندسازی در کشور گفت: با راه اندازی مجموعه هایی مانند شهرک پوشاک استان اصفهان قادر خواهد بود به صورت تخصصی در این حوزه به صورت گسترده فعالیت کرده بطوری که هم فعالان این عرصه بهره برداری مناسب را از آن انجام دهند و هم کسب و کار های جدیدی به ویژه در حوزه برند سازی ایجاد شود.

در ادامه روسای انجمن نساجی استان اصفهان و اتحادیه های پوشاک و کفش بر لزوم تسریع در امر ساخت شهرک پوشاک اصفهان تاکید کرده و ضمن امضا تفاهم نامه ای  متعهد شدند که در انتقال و استقرار مرکز ایران سپهر و تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه های این مرکز در شهرک پوشاک، همکاری های لازم را داشته باشند.

لینک خبر

چهار × 2 =