افتخاری بزرگ برای مرکز علمی کاربردی ایران سپهر/ دانشگاه علمی کاربردی ایران سپهر تنها منبع توزیع ماسک مورد توصیه و وثوق استانداری اصفهان

این افتخار بزرگی برای این مرکز علمی کاربردی است که در این کشاکش بزرگ و نفس گیر، نه تنها کار مطالعاتی و تولید نمونه های اولیه ماسک سه لایه پارچه را به توصیه مسئولین امر انجام داد بلکه اقدام به تولید انبوه کردیم و هم اکنون تنها منبع توزیع ماسک مورد توصیه و وثوق استانداری اصفهان هستیم.

این مرکز ، با مدیریت و برنامه ریزی و هماهنگی چندین کارگاه ، بصورت شبکه ای و مدرن(APN) هم اکنون روزانه بیش از ٣٠ هزار ماسک مورد تایید معاونت غذا و دارو تولید و بین ارگانها و فرمانداری ها و فروشگاههای کوثر توزیع میکند و این همان رسالت واقعی دانشگاه علمی کاربردی است.
این افتخار بزرگ و گرانسنگ ، متعلق به همه خانواده علمی کاربردی است مخصوصا مدیریت، کارمندان، اساتید و دانشجویان مرکز ایران سپهر. باشد که در گام های بعد به یاری پروردگار متعال ،گره ای دیگر از مشکلات جامعه را به کمک هم باز کنیم.

2 × چهار =