همیشه صحبت از تعامل صنعت با دانشگاه بوده و هست اما با وجود تمام برنامه ریزی های صورت گرفته همچنان ارتباط این دو نهاد با اما و اگرهایی مواجه بوده و جامعه دانشگاهی معتقد است که این ارتباط باید توسعه چشمگیرتر و عملیاتی تری داشته باشد .با توجه به نیاز امروز جامعه ایران برای تولید ماسک مرکزعلمی کاربردی ایران سپهر به دنبال برطرف کردن این نیاز بوده و طرح تولید ماسک پارچه ای توسط دکتر سید آرش امامی سرپرست این مرکز آموزشی ظرف ۲۴ ساعت به تایید معاونت غذا و دارو و وزارت بهداشت رسانده شد و از طریق کارگاهای موجود در استان اصفهان روزانه حدود ۲۰۰۰۰ ماسک تولید می شود.ماسک پارچه ای از سه الیه تشکیل شده است که الیه اول حتما باید از جنس پلی استر و پنبه باشد که اصطالحا به آن آب دوست میگویند و لایه میانی آب گریز است که هوارا فیلتر می کند و برای لایه سوم می توان از هر پارچه ای استفاده کرد .این ماسک ها بعد از تولید به معاونت غذا و دارو اصفهان و ارگانهای دولتی تحویل داده می شود و در فروشگاهای کوثر جهت توزیع بین مردم جامعه عرضه می شود.جناب آقای دکتر قاضی عسگر معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری اصفهان به همراه دکتر رضایی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان از کارگاه های تولید ماسک پارچه ای وروند پخش آن بازدید داشتند.

هفده − هفده =