دوره کاردانی حرفه ای نقاشی

تعریف و هدف:

نقاشی به عنوان یکی از اولین وسیله ها برای بیان خواسته ها و دغدغه های درونی انسان بوده است از نقاشی های دوران بارینه سنگی تا به امروز این هنر همواره جایگاه بسیار ارزشمندی در فرهنگ رسمی هر جامعه ای داشته است و بخش قابل تاملی از اندیشه های انسان ها را بازنمایی کرده است .هنر نقاشی یکی از بهترین وسایل انتقال اندیشه و تفکر جوامع انسانی بوده است چرا که در بسیاری از موارد در برگیرنده عقاید،اداب ،اخلاقیات،سبک زندگی و بسیاری دیگر از قابلیت های فرهنگی یک جامعه بوده است . ویژگی دیگر این هنر توانایی برقراری ارتباط گسترده با لایه های مختلف اجتماعی است که باعث می شود جایگاه مهمی در هر جامعه ای داشته باشد.بنابراین برنامه درسی دوره کاردانی حرفه ای نقاشی در زیر گروه هنرهای تجسمی با استفاده از تجارب اساتید این هنر و بهره گیری از منابع استاندارد و مدد گرفتن از آثار موجود هنرمندان این رشته طراحی و تدوین گردیده است تا وسیله ای برای انتقال تجربیات در بهترین و کوتاه ترین زمان و شرایط باشد.

قابلیت ها و توانمندی های حرفه ای فارغ التحصیلان:

-بتواند از ابزار و مواد مختلف در نقاشی بهره ببرد
-بتواند باانواع تکنیک ها طراحی و نقاشی کند